Publiceringsverktyg för att sköta om din hemsida

Publiceringsverktyg för att sköta om din hemsida

Beställer du hemsida hos Westling IT så följer vårt enkla publiceringsverktyg med på köpet! Westling IT har under lång tid tillsammans med sina kunder tagit fram ett CMS som är enkelt och kraftfullt, sökmotoroptimerat och säkert.

Verktyget är frikopplad från designen

Det finns en uppsjö av CMS-verktyg ute på marknaden. Vad motiverar då Westling IT att ta fram ett eget verktyg?


Det finns i huvudsak två anledningar. Den första är att alla publiceringsverktyg/CMS (Content Management System) på marknaden ofta är väldigt komplexa och stora system som kräver ganska mycket av användaren. Våra kunder vill ha ett verktyg som är enkelt och avskalat.


Den andra anledningen är att de flesta CMS har ett eget templatesystem eller mallar av något slag som kräver att webbdesignern måste lära sig verktygets/systemets egna språk eller sätt att ta fram designen. På Westling IT vill vi bara använda vanlig HTML och vedertagen W3C-standard när vi bygger sidor istället för krångliga CMS-system som kräver dyra konsulter för att underhålla.


PHP och MySQL

För att slippa en massa licenser och annat krångel är publiceringsverktyget byggt på PHP och MySQL. Dessa tekniker stödjs av de flesta webbhotell i Sverige och är enkelt att få igång.


Verkyget är uppbyggt som ett ramverk och ligger kodmässigt helt skilt från designen. Ramverket är objektorienterat och använder designmönstret MVC (model view controller). Detta gör det enkelt för utvecklare att sätta sig in i källkoden och vidareutveckla specialanpassade lösningar för just er verksamhet.


Vad ingår?

Dessa funktioner finns i verktygets grundutförande:


» Innehållshantering för sidor
» Gruppering av sidor i avdelningar
» Uppladdning av bilder
» Automatgenerering av tumnaglar
» Automatisk skalning av bilder
» Uppladdning av filer (PDF, Word mm)
» Exportera/importera text
» Trädstruktur för undersidor
» Inaktivering av befintliga sidor
» Sökmotoroptimerade adresser (SEO)
» Sökord och sökbeskrivning
» Nyhetsspalt


Har ni redan en hemsida men inget CMS?

Eftersom publiceringsverktyget är ett fristående ramverk så går det enkelt att "koppla in" på en befintlig hemsida. Då gör vi om HTML-filerna till PHP-filer och skriver in några taggar där innehållet skall kopplas mot publiceringsverktyget.


Begär offert

Publiceringsverktyget ingår alltid när ni beställer hemsida hos Westling IT. Vilket pris det blir beror på sajtens storlek och arbetets omfattning. Har ni en egen verksamhet som tar fram webbsidor men inget bra publiceringssystem så kan Westling IT vara en mycket bra samarbetspartner. Följande kan Westling IT hjälpa till med:


» Grafisk form och webbdesign
» HTML och CSS kodning
» Inkoppling av CMS


Kontakta mig så kan jag ta fram en offert som är just för ditt behov.


.
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40