Om företaget Westling IT

Westling IT startades i Sollefteå, Västernorrland, september 2002 som enskild firma och drivs av Stefan Westling. I maj 2005 flyttades verksamheten till Sundbyberg i Stockholms län och i augusti 2011 ombildades bolaget till ett aktiebolag.

Webbsidor med kvalitet och service

Affärsidén är enkel; att producera webbsidor, bygga skräddarsydda system och framförallt då att utnyttja webben och de nya möjligheter som finns med denna, nya tidens informationskanal. I bakfickan har jag både kunnande inom grafisk formgivning, många års erfarenhet av systemutveckling samt utbildare i datorämnen - en kombination som ger stora fördelar!

För mig är kvalitet och god service det enda som räknas. Man kan konkurrera med priser, kvantitet och marknadsföring osv, men man kan aldrig fuska med kvalitet. Får kunden en produkt/tjänst med yttersta kvalitet - då blir kunden nöjd och berättar detta för sina bekanta. Får kunden den hjälp och service som behövs för att komma igång med sin produkt och inte lämnad ensam med en massa frågetecken - då kommer kunden tillbaka nästa gång.

Dessa tjänster kan du köpa av mig.

Jag tar även uppdrag inom IT-utbildning i bla datorkunskap, Internet, programmering, nätverksteknik och webbprogrammering/webbdesign.

Behöver du hjälp med webbpublicering, specialanpassad mjukvara
eller en datautbildare som kan nåt? Kontakt mig.

Signatur
Stefan Westling


.
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40