Kolla in webbsidor från Westling IT

Webbportfolio

Det har blivit en hel del webbsidor genom åren. I det flesta fall har jag hjälpt till med hela produktionen från form till programmering och publicering. Här har jag sammanställt ett urval. Behöver du hjälp med webbproduktion? Kontakta mig så kan vi diskutera pris.

Bild:

Skidspår.se iPhone app

April 2012

Skidspår.se för iPhone är byggd så att du snabbt och smidigt ska komma åt skidanläggningar som finns i din närhet mha iPhones inbyggda GPS, dina sparade favoriter eller senast visade anläggningar. Anläggningarna kan du söka fram med fritext eller genom att bläddra fram din kommun. Du kan även lämna dina egna spårstatusrapporter med appen direkt ute i spåret.
Teknik: Apple XCode, Objective-C, JSON, PHP, MySQL
» Läs mer om Appen på Skidspår.se


Bild: ComfortZone - samarbete

ComfortZone - samarbete

Mars 2012

ComfortZone har utvecklat en världsunik frånluftsvärmepump med krav på lång livslängd och säker drift. Per Börjesson har tagit fram logo, grafisk profil och form för deras hemsida. Sajten använder Westling ITs egenutvecklade publiceringsverktyg för enkel uppdatering.
Teknik: XHTML 1.0, CSS2, Javascript, PHP5 och MySQL.
Design/form: Per Börjesson


Bild: CHPS - samarbete

CHPS - samarbete

Juni 2011

CHPS, Centrum för högpresterande system. Diablito gav CHPS-webben ett helt nytt utseende baserat på deras tidigare profil och sajten byggdes på Westling ITs egenutvecklade publiceringsverktyg, för snabb och smidig uppdatering.
Teknik: XHTML 1.0, CSS2, Javascript, PHP5 och MySQL.
Design/form: Diablito Graphics


Bild:

Skidspår.se

November 2010

Sveriges största site för längdskidåkare. Här kan man söka efter spåranläggningar och rapportera in hur föret är i samtliga skidspår i hela Sverige. Siten byggdes första gången av Westling IT (2006) på publiceringsplattformen Joomla, men har på senare tid blivit så populär att vi var tvungna att bygga om den med ett anpassat system för att klara av all trafik.
Teknik: XHTML 1.0, CSS2, Javascript, PHP5 och MySQL


Bild: Cardea International

Cardea International

Juli 2010

Cardea International är en oberoende kapitalförvaltare med säte i Dubai som arbetar med kunder runt om i hela världen.
Teknik: XHTML 1.0, CSS2, Javascript, PHP och MySQL


Bild:

Nordén Hydraulic AB

Juni 2010

Nordén Hydraulic i Sollefteå tillhandahåller mobila och stationära hydraulsystem, aggregat och skräddarsydda lösningar till kraftverk och industri. I ett steg att utveckla verksamheten kontaktade de Westling IT för att få till en hemsida med webshop och till detta användes vårt egna publiceringsverktyg som modifierades för att passa kundens krav.
Teknik: XHTML 1.0, CSS, Javascript, PHP och MySQL.


Bild:

Café Zena i Malmö

Maj 2010

Café Zena är ett italienskt litet kafé som ligger i ett pittoreskt 1800-talshus på Gamla Väster i Malmö som startades hösten 2009 och erbjuder ekologiskt fika. Westling IT hjälpte till att fixa hemsidan och till detta användes vårt egna publiceringsverktyg.
Teknik: XHTML 1.0, CSS, Javascript, PHP och MySQL.


Bild:

Brandts Hästskor AB

Februari 2010

Brandts Hästskor startade hösten 2007 på Solvalla Travbana och säljer framförallt trav- och ridskor. Henrik Brandt äger butiken och ville utöka verksamheten genom att låta kunderna beställa hästskor online. Westling IT kunde då hjälpa till med en e-handelslösning och hela siten är byggd på det egna publiceringsverktyget.
Teknik: XHTML 1.0, CSS, Javascript, PHP och MySQL.


Bild: Fagersta Hygien

Fagersta Hygien

September 2009

De flesta svenskar har kommit i kontakt med Fagersta Hygiens produkter, Femett hygienskåp och Kungsör badrumsskåp som funnits på marknaden sedan 1960-talet.
Nu har företaget fått en ny ägare och gjort namnbyte och ville samtidigt förnya sig på webben. Man har även låtit fotograf Anders Barkfeldt plåta om samtliga produkter för att få ett enhetligt intryck i foldrar och på webben.
Hemsidan och ordersystemet är byggd på Westling ITs egenutvecklade CMS.
Teknik: XHTML 1.0, CSS, Javascript, PHP och MySQL.


Bild: Haninge Djurklinik

Haninge Djurklinik

Maj 2009

Specialister när det gäller hundens och kattens sjukdomar och utför vaccinationer, undersökningar och enklare ingrepp vid olyckor och sjukdomar.
I samband med renovering av lokalerna ville de även göra en ansiktslyftning på webben och då anlitade de Westling IT. Hemsidan är byggd på vårt egenutvecklade CMS, följer verdertagna webbstandards och är sökmotoroptimerad.
Teknik: XHTML 1.0, CSS, Javascript, PHP och MySQL.


Bild: AK-Konsult

AK-Konsult

Maj 2009

AK-konsult Indoor Air är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom fukt och innemiljö.
De behövde en ny fräsch design och ett smidigt CMS för att kunna uppdatera och hålla sidan levande.
Teknik: Flash, XHTML 1.0, CSS, Javascript, PHP och MySQL.


Bild: Sportextreme.com

Sportextreme.com

Maj 2008

Sportextreme.com är en dykbutik på nätet som drivs av dykare för dykare. Butiken har ett par år på nacken, men köptes upp av svenska JK Group AB i november 2007. I samband med detta ville man ha en ny, färsch och stabil e-handelsplattform som Westling IT kunde leverera. Design och form har tagits fram i samarbete med Armin Osmancevic.
Teknik: HTML 4.0, CSS, Javascript, PHP och MySQL


Bild:

Mötesplats Mode och Design

November 2007

Mötesplats Mode och Design inriktar sig på att hjälpa företag och stimulera företag i svensk mode- och designindustri. När de behövde en ny site, så blev Westling IT inblandad på ett hörn. Winston höll i projektet, reklambyrån Super tog fram en ny fräsch form och Westling IT fixade HTML/CSS och publiceringssystem.
Teknik: XHTML 1.0, CSS, Javascript, PHP och MySQL
» Winston
» Super


Bild:

Däckias Höstkampanj

September 2007

Däckia kör numera regelbundet webbkampanjer parallellt med sina vanliga DR-utskick och har de senaste 2 åren anlitat Westling IT för att hjälpa till att fixa dem.
Kampanjsajternas design anpassas alltid för att tydligt visa att de hör ihop med respektive utskick.
Teknik: HTML, CSS och Javascript


Bild:

Skidspår.se

November 2006

Skidspår.se är en site med information om spåranläggningar/platser som tillsammans har över 2100 skidspår - från Skåne i söder till Lappland i norr! Grundare och ansvarig för Skidspår.se är Mikael Andersson-Källbring, skidentusiast och motionsåkare med ett 10-tal genomförda långlopp.
Teknik: Skidspår.se är byggd på open source plattformen Joomla! med PHP/MySQL.


Bild: Pelle Lindbergh.se

Pelle Lindbergh.se

September 2006

Redan som liten drömde Pelle Lindbergh om att bli målvakt i Philadelphia Flyers.
Drömmen blev verklighet och 1985 vann han som första europé Vezina Trophy, det prestigefyllda priset som bäste målvakt i NHL. Med ishockeyvärldens bästa reflexer hade han tagit Philadelphia till Stanley Cup-final...
Teknik: Flash och PHP.


Bild: R. Lantz Bygg AB

R. Lantz Bygg AB

September 2006

Byggfirma på söder i Stockholm som specialiserat sig på att bygga exklusiva skräddarsydda vindsvåningar från råvind.
Siten är byggd på PHP med publiceringsverktyg.


Bild: Electrosound AB

Electrosound AB

Mars 2006

Ljudfirma i Bromma som levererar ljud för alla möjliga typer av events, konserter, festivaler, konferenser etc. De ville ha en produktorienterad hemsida med sökfunktioner och lätt navigering. Sidan bygger på en MySQL-databas i botten som importerar datat från prislistor av olika slag.


Bild: CC Rental i Sundbyberg

CC Rental i Sundbyberg

Mars 2006

CC Rental är specialiserade på korttidsuthyrning av IT-utrustning till företag, myndigheter och organisationer över hela landet.
Westling IT fick i uppdrag av dem att göra en ny, fräsh hemsida med enkelt administrationsverktyg. Siten är byggd med PHP4 och HTML-templates.


Bild: PID.se Personal Interior Design

PID.se Personal Interior Design

Februari 2006

Inredningsprodukter för hemmet, inom- och utomhusmöbler, presenter och produkter
för djurägare.
Produktionen gällde hela konceptet från webdesign till betalningslösning och orderhantering. Byggt i PHP4/MYSQL.


Bild: Rissne Entreprenad AB

Rissne Entreprenad AB

December 2005

Sundbybergsföretag som sysslar med bergvärmeborrning samt bygg- och markentreprenad. Produktionen innefattade hela den grafiska profilen med logo och trycksaker samt webbplats. Foton är tagna på plats under borrning i Vaxholm.


Bild: Elias Bygg AB

Elias Bygg AB

November 2004

När Elias Bygg AB i Sollefteå påbörjade sitt omfattande marknadsföringsarbete valde man att anlita Westling IT för framtagning av ny hemsida. Elias Bygg är verksamt i framförallt Ångermanland och Jämtland, men har även kontor sig i Stockholm.


Bild: European Components AB

European Components AB

November 2004

European Components AB (ECAB) är ett serviceföretag för den elektroniska industrin och en oberoende distributör av elektroniska komponenter i hela Europa. De har kontor i både Sverige, Tyskland och Frankrike. Det blev blått och typsnittet Rotis som fick dominera denna site.


Bild: 1000 svenskar

1000 svenskar

September 2004

På en hemsida ska helt vanliga svenskars liv porträtteras och bevaras till eftervärlden. Hemsidan är helt ideell och drivs av marknadsföringsföretaget FL-Net AB.


Bild: MB In Other Words

MB In Other Words

Juli 2004

MB InOtherWords är ett översättningsföretag som består av Maria Bertilsson. Hon erbjuder översättnings-, korrektur- och redigeringstjänster från franska och engelska till svenska. Webplatsen är på svenska, engelska och franska och funktionen för detta är byggd med PHP.


Bild: LEAB

LEAB

Februari 2004

LEAB är en oberoende leverantör inom elektronikindustrin med med säte i Norrköping och stora kunder som SCI, Flextronic, Solectron och Ericsson.
De ville erbjuda sina kunder en tjänst på WWW med möjlighet att söka efter elektroniska komponenter i en databas samt göra förfrågningar och beställningar. Projektet omfattade två siter (www.leab.biz och www.leab.info). Även ett avancerat administrationsgränssnitt byggdes för dessa siter.


Bild:

Hälsolust i Norr

November 2003

Sida producerad i samarbete med Dispono AB i Bromma. Jag stod för designen och Dispono för kodning och programmering. Stiftelsen Hälsolust i Norr bedriver cancerrehabilitering och rekreation i en naturskön och avkopplande miljö strax norr om Råneå i Norrbotten.


Bild: CA Translations

CA Translations

November 2003

Översättningsföretag som har större delen av sin verksamhet i Sevilla i Spanien och pysslar med översättning, korrigering och korrekturläsning från engelska och spanska till svenska. Webplatsen är på tre språk och funktionen för detta är byggd med PHP.


Bild: Proseal

Proseal

Juni 2003

Proseal AB är ett företag som säljer och marknadsför olika typer av tätningsprodukter för industri. De ville ha en seriös hemsida som bla skulle vara ett viktigt verktyg för deras kunder. Sidan är en intressant kombination av design, javascript och PHP.


Bild: Box Hosting

Box Hosting

December 2002

Webbhotell som startades i Ystad 2002. Ett intressant projekt med genomskinliga dropdown-menyer och grälla färger. Kunden var mycket noga med att allt skulle ha runda hörn.

Tyvärr går tiden och Box Hosting har bytt design på sin hemsida, men så här såg den ut.


Bild: Byggprofil

Byggprofil

September 2002

En websajt för ett byggföretag på söder i Stockholm. Enkel men ändå ganska trevlig design…


Bild: Looper King

Looper King

Maj 2000

Mitt rockn roll band. Detta är vad jag kallar rock! Gillar du Black Sabbath, Led Zeppelin eller nåt annat riktigt 70-tals band så kommer du garanterat att gilla detta... Såklart man fixar sajten gratis åt grabbarna!
Tyvärr finns inte bandet längre. Vi la gitarrerna på hyllan 2001.


Bild: Photoshopskolan

Photoshopskolan

December 1998

En helt underbar nostalgitripp som faktiskt har en hel del matnyttigt fortfarande. Var förmodligen den bästa spotten på webben på sin tid, för att lära sig Adobe Photoshop från scratch. Slogan för sidan var: Du blir proffs inom 1 vecka, det är ett löfte!.
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40