Smarta IT-lösningar för framtiden

Tjänaster från Westling IT

Westling IT kan erbjuda en mängd olika typer av tjänster inom området informationsteknologi. Specialiten är webbapplikationer. Både att bygga från scratch med förstudier och databasdesign till att integrera befintliga system med webben.

Bild: Webdesign

Webdesign

Skall man marknadsföra sig "på riktigt" med en webbplats, så måste den ha ett seriöst utseende. Webben är i dagsläget en av de viktigaste marknadsföringskanalerna och utan en seriös webbplats kan ditt företag snabbt försvinna i mängden.

Allt fler använder webben och Internet för att orientera sig i utbudet av varor och tjänster medan de klassiska reklamutskicken i brevlådan obönhörligen hamnar i pappersinsamlingen. Med en snygg, representativ webbplats ligger du steget före.

Ta en titt på webbplatser som jag hittills producerat.
Bild: Illustrationer, logos & banners

Illustrationer, logos & banners

Med bakgrund i grafiska branschen har jag stor erfarenhet av grafisk formgivning. Jag tar fram logos och illustrationer på beställning och kan även hjälpa till med utformning av annonsmaterial för webben, sk banners i både traditionellt bildformat (GIF och JPEG) men även animerade i Flash.

Jag kan även hjälpa till med trycksaker (visitkort, kuvert, brevpapper, foldrar etc). Jag har bra kontakter med lokala tryckerier här i Sundbyberg och hjälper gärna till att ordna så att ni får era trycksaker levererade till dörren.

Här finns lite exempel på tidigare jobb.
Bild: Systemutveckling

Systemutveckling

Westling IT kan erbjuda ett brett spektra av programmeringsrelaterade tjänster. Framförallt används webben som gränssnitt för applikationerna. Vilken teknik och vilka språk och plattformar som skall användas bestämmer Du. Tekniker som jag ofta använder är bla: ASP, PHP, CGI med Perl eller C, Java, och .NET (C#). MS Access, MS SQLServer och MySQL (Unix).

Exempel på applikationer/system som jag tar fram är bla e-handelslösningar, interna system på företag eller publiseringverktyg.
Bild: Datautbildning

Datautbildning

Med 10 års erfarenhet av IT-undervisning, så kan jag erbjuda kundanpassade datautbildning med hög kvalitet. Kursmaterial ingår i kurspriset.

Det viktigaste för mig är kvalitet och nöjda kunder, därför är också de kurser jag håller noga planerade för att ge kunden högsta möjliga behållning. I utbildningen används OH-projektor i kombination med kursmaterialet och varvas med praktiska övningar. En erkänd utbildningsmodell som bla används av IBM och Learning Tree.

Några exempel på ämnen som jag utbildar i:

» Internet
» Nätverk och TCP/IP
» HTML och CSS
» Digital bildhantering med Adobe Photoshop
» JavaScript
» Introduktion till programmering med C
» Introduktion till programmering med Java
» Webtjänster med PHP och MySQL
» Web usability/användbarhet på webben
.
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40